Web Analytics Made Easy - Statcounter

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون افزایش ارزش سهام عدالت در روز افت شاخص کل، ارزش دارایکم چقدر شد؟، افزایش ۱۰۰ هزارتومانی قیمت سکه، طلای جهانی تکان نخورد، افزایش قیمت نفت عربستان برای مشتریان آسیایی، واردات نفت چین افزایش یافت و ولوو در مسیر برقی شدن را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بورس قرمز شد

شاخص کل با 10136 واحد کاهش معادل منفی 0.67 درصد به یک میلیون و 512 هزار و 927 واحد، شاخص‌ قیمت وزنی - ارزشی با 2650 واحد کاهش معادل 0.67 درصد به 395 هزار و 671 واحد، شاخص کل هم وزن با 785 واحد افزایش معادل 0.18 درصد به 442 هزار و 867 واحد، شاخص قیمت هم وزن با 514 واحد افزایش معادل 0.18 درصد به 289 هزار و 997 واحد، شاخص آزاد شناور با 7647 واحد کاهش معادل منفی 0.37 درصد به دو میلیون و 64 هزار و 895 واحد، شاخص بازار اول با 5665 واحد کاهش معادل منفی 0.51 درصد به یک میلیون و 110 هزار و 339 واحد و شاخص بازار دوم با 26714 واحد کاهش معادل منفی 0.87 درصد به 3 میلیون و 47 هزار و 850 واحد رسید. در نیمه دوم داد و ستدهای امروز بورس، در دو میلیون و 566 هزار نوبت معاملاتی، 22 میلیارد و 627 میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش 204 هزار و 74 میلیارد ریال در بورس معامله شد.

افزایش ارزش سهام عدالت در روز افت شاخص کل

نبض بورس: در پایان معاملات امروز دوشنبه 17 آذر ماه 1399 ارزش سهام عدالت به 11 میلیون و 82 هزار و 114 تومان رسید. این رقم در روز گذشته 11 میلیون و 12 هزار و 627  تومان گزارش شده بود که بر این اساس با رشد 0.6 درصدی معادل 69 هزار و 487 تومانی مواجه شد. بدین ترتیب ارزش 60 درصد سهام عدالت برای فروش به 6 میلیون و 649 هزار و 268 تومان رسید.

ارزش دارایکم چقدر شد؟

قیمت پایانی هر واحد از دارایکم با  افت 0.39 درصدی نسبت به روز معاملاتی گذشته 19 هزار و 752 تومان معامله شد تا ارزش 200 واحد از اولین ETF دولتی به 3 میلیون و 950 هزار و400 تومان کاهش پیدا کند. البته در معاملات روز جاری آخرین قیمت معامله شده برای هر واحد از دارایکم با کاهش 2.67 درصدی نسبت به روز معاملاتی قبل 19 هزار و 299 تومان معامله شد. 

ارزش پالایش یکم چقدر است؟

قیمت پایانی هر واحد از دارایکم با  افت 0.39 درصدی نسبت به روز معاملاتی گذشته 19 هزار و 752 تومان معامله شد تا ارزش 200 واحد از اولین ETF دولتی به 3 میلیون و 950 هزار و400 تومان کاهش پیدا کند. البته در معاملات روز جاری آخرین قیمت معامله شده برای هر واحد از دارایکم با کاهش 2.67 درصدی نسبت به روز معاملاتی قبل 19 هزار و 299 تومان معامله شد. /جزئیات بیشتر

دلار تکان نخورد

در معاملات امروز (دوشنبه هفدهم آذرماه ۹۹) بازار ارز، هر اسکناس دلار آمریکا در صرافی‌های بانکی و مجاز به نرخ ۲۴۶۰۰ تومان از مردم خریداری می‌شود و در مقابل به قیمت ۲۵۶۰۰ تومان به متقاضی دریافت دلار فروخته می‌شود که نسبت به روز قبل، تغییری ندارد. همچنین هر اسکناس یورو در این صرافی ها، به قیمت ۳۰۱۰۰ تومان از مردم خریداری می‌شود و در مقابل با رشد ۱۰۰ تومانی نسبت به روز یکشنبه، به قیمت ۳۱۱۰۰ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته می‌شود.

شب اعلام دلار ۴۲۰۰ به رئیس مجلس گفتم این کار فاجعه است!

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در برنامه «بدون توقف» شبکه سه سیما گفت: همان شب بنده در منزل بودم و از شبکه خبر دیدم معاون اول رئیس‌جمهور آمدند گفتند جلسه چند ساعته‌ای داشتیم و به جمع‌بندی هم رسیدیم و از این لحظه نرخ ارز را در کشور ۴۲۰۰ اعلام می‌کنیم، هر کسی به هر میزان برای هر نوع کالا ارز می‌خواهد ما ارز را در اختیارش قرار می‌دهیم که من همان شب به رئیس مجلس زنگ زدم و گفتم که این برای کشور فاجعه است. پس ما تصمیم‌مان کاملاً مغایر بود، ما اساساً طرح مصوب داشتیم، تازه طرح ما برگرفته از نگاه کارشناسی بود چون ما در دوره قبل هم با این شوک ارزی مواجه شده بودیم.

پور ابراهیمی همچنین عنوان کرد: تقریباً بعد از چند ماه اصرار مکرر جلسه غیرعلنی گذاشتیم و تمام تیم اقتصادی دولت آمدند و ما اعلام کردیم که این کار رسماً برای اقتصاد کشور فاجعه‌بار است. دولت می‌گوید من براساس قانون اساسی متولی اجرا هستم متولی اجرا هم حق و اختیارات قانونی دارد و ما اگر بخواهیم تغییری در این تصمیم دهیم باید مسیر قانونی را برویم، دولت همان جا اعلام کرد که من رسماً مسؤلیت کار را می‌پذیرم و برای ما هم از روز روشن‌تر بود که تصمیم ارز ۴۲۰۰ منجر به از بین بردن بخش عظیمی از منابع ارزی کشور می‌شود که همین هم شد. آن موقع نیمه دوم سال با تغییر رئیس کل بانک مرکزی همه تصمیمات تغییر کرد و ۸۰ درصد تصمیمات جدید ابلاغی طرح کمیسیون اقتصادی درباره ساماندهی بازار ارز بود.

افزایش ۱۰۰ هزارتومانی قیمت سکه

قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید امروز (دوشنبه) با ۱۰۰ هزار تومان افزایش نسبت به روز گذشته ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شد. سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز به قیمت ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد. همچنین قیمت نیم‌سکه بهار آزادی برابر با ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، ربع سکه به چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی نیز به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان مبادله شد. علاوه بر این، در بازار طلا نیز هر گرم طلای ۱۸ عیار به یک میلیون و ۱۲۶ هزار تومان و هر مثقال طلا به بهای چهار میلیون و ۸۸۰ هزار تومان فروخته شد.

طلای جهانی تکان نخورد

قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر عوامل مختلف نظیر امیدواری به تصویب بسته کمک مالی کرونایی در آمریکا و خوش بینی به عرضه واکسن کووید ۱۹ ثابت ماند. بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری ثابت بود و در ۱۸۳۷ دلار و چهار سنت ایستاد. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا تغییر چندانی نداشت و ۱۸۴۰ دلار و ۸۰ سنت معامله شد.

افزایش قیمت نفت عربستان برای مشتریان آسیایی

رویترز: سندی شرکتی نشان داد که غول نفتی سعودی آرامکو عربستان قیمت رسمی فروش (OSP) نفت خام سبک را در ماه ژانویه برای عرضه به مشتریان آسیایی افزایش داده است و آن را نسبت به قیمت میانگین عمان/ دوبی ۳۰ سنت گران‌تر می‌فروشد. این به آن معناست که قیمت رسمی فروش این نوع نفت نسبت به ماه دسامبر با ۸۰ سنت افزایش به فروش می‌رسد. بر اساس این سند، قیمت رسمی فروش نفت خام سبک آرامکو برای مشتریانش در ایالات متحده آمریکا در ماه ژانویه نیز ۵۵ سنت برای هر بشکه گران‌تر از نفت خام ترش آرگوس است و قیمت آن نسبت به ماه پیش ۳۰ سنت برای هر بشکه کاهش یافته است. قیمت رسمی فروش این شرکت برای مشتریانش در شمال غربی اروپا نسبت به نفت خام برنت یک دلار و ۴۰ سنت به ازای هر بشکه ارزان‌تر است.

واردات نفت چین افزایش یافت

واردات نفت خام چین در ماه نوامبر با ادامه روند ترخیص گمرکی و تخلیه نفت خام موجود در مخازن، نسبت به ماه پیش از آن افزایش یافت، این در حالی است که پالایشگاه‌های مستقل چین با رسیدن به حد نصاب سهمیه وارداتی خود، روند خرید را کُند کردند. داده‌های روز دوشنبه (۱۷ آذرماه) اداره کل گمرک چین نشان داد که بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام جهان، ماه گذشته ۴۵ میلیون و ۳۶۰ هزار تن نفت خام خریداری کرده و این رقم معادل معادل ۱۱ میلیون و ۴۰ هزار بشکه در روز است. واردات چین در ماه اکتبر امسال ۴۲ میلیون و ۵۶۰ هزار تن یعنی ۰.۳ درصد کمتر از ماه نوامبر بود.

چین در ۱۱ ماه امسال در مجموع ۵۰۳ میلیون تن معادل ۱۰ میلیون و ۹۸۰ هزار بشکه در روز نفت وارد کرده، این رقم در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۹.۵ درصد بیشتر است. چند بندر در شرق چین از ماه ژوئیه و به‌دلیل حجم بی‌سابقه واردات نفت خام و شرایط آب و هوایی نامساعد با ترافیک سنگین روبه‌رو بودند که ذخایر شناور این کشور را به‌طور بی‌سابقه‌ای افزایش داده بود. وزارت بازرگانی چین سهمیه واردات نفت پالایشگاه‌های غیردولتی برای سال ۲۰۲۱ را ۲۰ درصد افزایش داده و به ۲۴۳ میلیون تن رسانده است. شرکت کپلر برآورد کرده که سطح ذخایر شناور چین در اواخر ماه نوامبر به حدود ۳۰ میلیون بشکه رسیده است، این رقم در ماه سپتامبر ۹۶ میلیون بشکه بود.

جدیدترین قیمت ها در بازار خودرو؛ از پراید تا لکسوس بررسی بازار خودروی پایتخت با گذشت سه روز از بازگشایی بازارها پس از تعطیلات دو هفته‌ای کرونایی، حاکی از آرامش در بازار و تداوم روند نزولی قیمت‌ها با شیب ملایم است. به نقل از ایرنا؛ بررسی قیمت‌ها در فضای مجازی و سایت‌های خودرویی حاکی است تا آخرین ساعات معاملاتی دیروز، هر دستگاه پراید ۱۳۱ به ۹۴ میلیون تومان، هر دستگاه تیبا صندوق‌دار ۱۰۷ میلیون تومان، تیبا ۲ به ۱۱۳ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ جی. ال. ایکس ۱۶۲ میلیون تومان، سمند ال. ایکس ۱۶۰ میلیون تومان و پژو ۲۰۶ تی پ۲ به حدود ۱۷۰ میلیون تومان رسید. یکی از نمایشگاه‌داران خودروهای خارجی در منطقه عباس‌آباد پایتخت نیز به ایرنا گفت: در چند روز گذشته قیمت خودروهای خارجی بر مدار ثبات قرار داشته و تغییر خاصی در قیمت‌ها رخ نداده است. وی تغییر قیمت خودروهای خارجی را متأثر از روند قیمتی خودروهای داخلی توصیف کرد و افزود: تا پیش از تعطیلات کرونایی، افت‌های میلیاردی و بیش از ۳۰ درصدی برخی خودروهای خارجی را شاهد بودیم و انتظار می‌رود به دلیل رکود بازار و نبود خریدار، قیمت‌ها باز هم ریزش داشته باشد.

بررسی بازار خودروهای خارجی حاکی از قیمت ۲ میلیارد تومانی سانتافه است که در حدود ۴۰ روز پیش تا ۳.۱ میلیارد تومان هم قیمت خورده بود. همچنین اکنون فولکس تیگوان مدل ۲۰۱۷ صفر کیلومتر تا ۳.۵ میلیارد تومان قیمت دارد که پیشتر تا حدود پنج میلیارد تومان هم رشد قیمتی داشت. لکسوس ان. ایکس مدل ۲۰۱۷ فول نیز که تا پنج میلیارد تومان رشد قیمتی کرده بود، این روزها در ۳.۵ میلیارد تومان نیز خریدار ندارد. بررسی بازار همچنین حاکی از قیمت حدود ۸۰۰ میلیون تومانی پژو ۲۰۰۸ مونتاژی ایران‌خودرو، ۸۵۰ میلیون تومانی سیتروئن سی ۳ مونتاژی سایپا و ۹۰۰ میلیون تومان مزدا ۳ گروه بهمن است که تا ۴۰ روز پیش هر یک تا بیش از ۱.۲ میلیارد تومان افزایش قیمت را تجربه کرده بودند.

عضو اتاق بازرگانی: به واردات خودرو فکر نکنیم

محمدرضا نجفی منش عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران و رئیس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی با بیان اینکه امروز بانک مرکزی در مدیریت نیازهای ارزی کشور با مشکلات جدی مواجه است، گفت: وقتی بانک مرکزی در تامین ارز لازم برای مواد اولیه کارخانجات و واحدهای تولیدی، با مشکل مواجه است، نمی‌توان انتظار داشت که ناگهان واردات گسترده خودروهای خارجی در دستور کار قرار گیرد. زیرا از سویی این بانک با واردات بدون مشخص بودن منشا ارز مخالف است و از سویی دیگر اگر بنا باش این ارز را خود تامین کند نیز به دلیل محدودیت‌ها، شانس چندانی در این زمینه نخواهد داشت. وی با تاکید بر اینکه وقتی شانس تولید وجود دارد، نمی‌توان به واردات فکر کرد، افزود: امروز بحث تامین مواد اولیه در بسیاری از حوزه‌های تولیدی محل بحث و چالش است اما حتی فقط در حوزه خودرو، وقتی ما می‌توانیم ارزی را برای تامین مواد اولیه ساخت خودرو یا قطعات خودرو اختصاص دهیم، آیا این منطقی است که این ارز صرف واردات یک محصول کاملا خارجی شود؟

نجفی منش ادامه داد: ما باید اولویت خودرو در صورتی که تحریم‌ها کنار رفتند یا کمرنگ شدند را بر مشارکت در تولید و جذب سرمایه گذار تعریف کنیم. همانطور که در سال‌های قبل، خودروسازان خارجی به ایران آمدند و به شکل مشارکتی محصولاتی را تولید کردند، امروز نیز باید اولویت ما چنین چیزی باشد. با توجه به اینکه فعلا خبر قطعی از کنار رفتن تحریم‌ها وجود ندارد، نمی‌توان انتظار داشت که تغییری در تصمیم دولت برای ممنوعیت واردات خودرو به وجود آید و تنها زمانی که بخشی از محدودیت‌های ارزی کشور، حل شوند، گزینه‌هایی مانند واردات خودرو بار دیگر مطرح خواهند شد. با این وجود در نظر گرفتن سناریوهای مختلف و آماده بودن در افزایش تولید و مشارکت با طرف‌های خارجی گزینه‌هایی است که صنعت خودرو ایران باید خود را آماده بررسی آنها کند. /ایسنا

ولوو در مسیر برقی شدن ولوو یکی از شرکت‌های خودرو‌ساز است که با سرعت بیشتری روند الکتریکی‌سازی را طی می‌کند. مدل نهایی این برند سوئدی برای داشتن یک موتور درونسوز احتمالا نسل جدید XC۹۰ است و ولوو قصد دارد در آینده فقط خودروهای با انتشار صفر را تحویل دهد. با نگاهی به دهه آینده، این خودروساز متعلق به جیلی، سه نقطه عطف را برای دستیابی به موفقیت دارد. در مرحله نخست، ۲۰ درصد از فروش جهانی ولوو باید الکتریکی شود و در مرحله دوم که برای سال ۲۰۲۵ هدف‌گذاری شده، این شرکت می‌خواهد نیمی از فروش را به محصولات موردنظر اختصاص دهد. در نهایت تا سال ۲۰۳۰، ولوو می‌خواهد فقط الکتریکی به فروش برساند. اخیرا هاکان ساموئلسون مدیر عامل این شرکت، گفته است: «من متعجب خواهم شد اگر از سال ۲۰۳۰ فقط اتومبیل‌های الکتریکی تحویل ندهیم.» وی معتقد است که مهلت‌های مقرر در پایان فروش موتورهای بنزینی و دیزلی، تمایل مردم به حرکت به سمت خودروهای الکتریکی و وسایل نقلیه سبز را تسریع می‌کند. ساموئلسون طی مصاحبه‌ای از اوایل سال‌جاری اعلام کرد که می‌خواهد ولوو قبل از اجبار توسط دولت، کاملا الکتریکی شده باشد. به گفته وی، ولوو بسیار محتاط خواهد بود و قبل از اینکه کسی شرط قانونی داشته باشد، فقط موتورهای الکتریکی را تحویل می‌دهد.»      

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها علی اصغر زارعی واردات خودرو دلار ۴۲۰۰ تومانی لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها علی اصغر زارعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۲۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، سیدشمس‌الدین حسینی در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی با رئیس کمیسیون ویژه جهش تولید و کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی که به میزبانی اتاق بازرگانی استان فارس برگزار شد، با اشاره به وضعیت تورمی و رشد اقتصادی از دهه ۷۰ تا ۱۴۰۱ اظهار کرد: شرایط اقتصادی شرایط مناسبی نیست و نظام ارزی به گونه‌ای است که صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است.

وی افزود: نظام ارزی نیازمند بازبینی است و این امر در دستور کار کمیسیون قرار دارد، همچنین درباره سرمایه در گردش، تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ به ۴۸ هزار میلیارد تومان رسیده که بیشترین سهم نیز برای بخش کشاورزی است، ۴۸ همت بند الف تبصره ۱۸ برای سال ۱۴۰۲ که هنوز جذب نشده هم قانون هست و هم منبع مالی‌اش فراهم است.

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مثبت این کمیسیون برای حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، تصریح کرد: قانون تأمین تولید و زیرساخت‌ها آخرین اقدام کمیسیون است که باید این قانون در اختیار تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی قرار گیرد و از این قانون مطلع باشند.

حسینی با بیان اینکه اطلاع از قانون برای تولیدکنندگان ضرورت دارد، از اتاق بازرگانی استان درخواست کرد که جلساتی برای آشنایی تولیدکنندگان با این قانون و دیگر قوانین مرتبط با تولید تشکیل دهد.

وی درباره مسئله تعدد بخشنامه‌ها با فعالان اقتصادی موافقت کرد و ادامه داد: به صورت کلی گفتن، مشکل را حل نمی‌کند اما مواردی که مشکل‌ساز شده است به صورت موردی ارائه دهید تا در دوره جدید مجلس بررسی شود.

رئیس کمیسیون جهش تولید مجلس درباره مسئله مالیات‌ها خاطرنشان کرد: جز با توافق دولت نمی‌توانیم مالیات را کاهش دهیم و باید فعالان اقتصادی از طریق شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی؛ دولت را متقاعد کرد.

حسینی تفویض اختیار در حوزه صدور مجوزهای کسب و کار را پیشنهاد خوبی دانست و اظهار کرد: اگر رشد اقتصادی امروز کاهش پیدا کرده است به دلیل ضعف در حکمرانی است بنابراین باید حکمرانان خوبی انتخاب کنیم.

مشکلات حوزه اقتصاد فراتر از تصور شده است

در ادامه این نشست محمدصادق حمیدیان رئیس اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه جای تأسف است که امروز در کشور اولویتی به اسم تولید وجود ندارد، افزود: اگر به تولید مانند دیگر موضوعات در کشور بها داده می‌شد، امروز وضعیت اقتصاد، اشتغال و تولید کشور به مراتب بهتر بود.

وی اضافه کرد: امروز بخش اقتصاد و تولید کشور در جدال با مشکلات فراوانی است که هر روز به جای کاهش، شاهد شدت این مشکلات هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس خاطرنشان کرد: فعال اقتصادی ما به جای حل مشکلات فرامرزی برای پیشبرد تجارت و بازرگانی خود درگیر بخشنامه‌ها و مشکلات داخلی بی‌شماری شده است که نفس تولید و تولید کننده را گرفته در حالی که امروز بخش تولید یکی از بخش‌های مهم در کشور است که باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

حمیدیان با اشاره ماده ۶۲ قانون بهبود و ارتقای تولید، تصریح کرد: ستاد رفع موانع تولید در استان‌ها تشکیل می‌شود و هیچیک از مصوبات این ستاد، فرای قانون نیست اما دستگاه‌های اجرایی مصوبات ستاد را اجرا نمی‌کنند که باید این مسئله مورد بررسی قرار گیرد.

وی با اشاره به جرم‌انگاری در خصوص عملکرد بخش خصوصی در مواجه با بانک‌ها نیز اضافه کرد: وقتی در قوانین برای فعالان بخش خصوصی جرم انگاری می‌شود باید متناظر همین امر برای بانک‌ها و دیگر دستگاه‌ها باشد.

رئیس اتاق بازرگانی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نامناسب بودن قانون مالیات و این امر که این قانون مسیر خوبی را پیش نگرفته است، ادامه داد: این قانون منجر به ضعف تولید می‌شود. چرا که ما قربانی تورم هستیم نه مسبب آن؛ اینها در مجموع اثرات خوبی روی تولید ندارد و یک همه جانبه‌نگری در این زمینه باید دیده شود.

حمیدیان با انتقاد از اینکه بر همه امور مالیات بسته شده و مالیات ارزش افزوده نیز بنا بوده که همه عوارض را شامل شود، اظهار کرد: وضع عوارض جدید با وجود مالیات بر ارزش افزوده جایگاه قانونی ندارد و این موضوعی است که فعالان بخش خصوصی به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنند.

کد خبر 751498

دیگر خبرها

  • یک پیش بینی جدید درباره‌ی قیمت بیت کوین /پیشروی تا کجاست؟
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۹ ارديبهشت
  • واردات خودرو باید شتاب پیدا کند!
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها: ۱۷ ارديبهشت
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | دلار امروز چند شد؟