Web Analytics Made Easy - Statcounter

ویدئوی نطق یکی از نمایندگاندر انتقاد از وضعیت کشور با نظرت متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*شعار دادن هنر نیست، کسی که تشخیص نمی‌دهد که پراید گران نشده است بلکه ارزش پول ملی به دلیلی چاپ پول بدون پشتوانه ده برابر سقوط کرده است، نمی‌تواند علت درد را تشخیص دهد و برای آن راهکار ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*خانم عزیز از اینور فریاد مبارزه با استکبار و دفاع از ارمانهایتان میزنید که به لطف آن از تجارت جهانی محروم میشویم و ارزی وارد کشور نمیشه و از اونطرف فریاد گرانی میزنید.با خودتون چند چندین؟این هیاهوها ..

*(پاسخ به کامنت بالا)متاسفانه در آنسوی دست برداشتن از آرمانها .. و جان فروشی به غربیان که نمونه کوچکی از آن در برجام دیده شد هم اتفاقی نیفتاد که هیچ خیره سر تر شدن .. کلید حل مشکلات در داخل کشور است نه در تجارت جهانی . البته که اگر تولید داخل بهینه شد جهان خود برای خرید محصولت راه تجارت با تو را خواهد یافت

*اینایی که ذهن ملت رو پر کردن از اینکه ریشه مشکلات بر میگرده به تحریم ها به فکرمن و شما نیستن میخوان بی عرضگی های خودشون رو توجیه کنن و از طرفی با فشاری که در اثر گرانی بر مردم میاد مردم رو وادار به همراهی با هدف خودشون یعنی سازش با دشمن خونخوار کنن

*از این حرفها تندتر را هم قبلی ها زدند و هیچ فایده ای نداشت! در ثانی، حرف این خانم هم بی ربط است! دشمن کاری به پراید و نخود و لوبیا ندارد بلکه ساختار اقتصاد را هدف میگیرد و وقتی ساختار اقتصاد در هم شکست پراید بنجل میشود 150 و نخود و لوبیا هم پر میشکد و مرغ میشود 30 هزار! این خانم حتی نمیداند از چه چیز و چطوری انتقاد کند!.. مافیای خودرو را افشا کند، مافیای کنکور را افشا کند، مافیای .. را افشا کند! حرفهای کلی و هیجان انگیز دردی دوا نمیکند و فقط باعث تخریب افکار عمومی است.

*تا وقتی که انحصار در تمام زمینه ها از جمله اقتصاد، رسانه، سیاست و.... وجود دارد چیزی درست نمی شود.

*.. مجلس با کلاس درس انشاء فرق دارد از نظر من نماینده باید طرحی برای حل مشکلی و یا راه حلی برای معضلی داشته باشد ..

*این حرفا خیلی ضعیفه. احتمالا فقط قیمت اهن الات و پلاستیک مصرفی پراید خیلی بیشتر از ۸ میلیون بشه. این حرفای غلط و طرفداری متعصبانه کمکی به صنعت خودرو نمی کنه. اشخاصی که آنقدر .. متوجه نمیشن که هزینه های تولید چقدر هست نباید اصلا وارد مجلس می شدن.

*مشکل همین جاست که برخی پشت تریبون که قرار میگیرند فقط سعی میکنند به اندازه زمانی که دارند حرف بدهند و شعار مردم پسند بدهند تا این زمان پر بشود و به کیفیت و حقیقت بودن حرفها اعتقاد ندارند. وقتی شرایط اقتصادی کشور به سمت بحرانی شدن میرود این افزایش قیمت طبیعی است. به بیان دیگر پراید ۱۶۰ میلیون نشده این ۱۶۰ میلیون است که به اندازه یک پراید بی ارزش شده. برخی هنوز مشکل را پیدا نکرده اند و فقط میگویند چرا پراید ۱۶۰ میلیون شده. کل ساختار اقتصادی نیاز به تغییر اساسی دارد و این معجزه نیاز به اراده و فهم کل مسئولین از اقتصاد دارد.

***

«یا رومی روم یا زنگی زنگ !» عنوان یادداشتی در انتقاد از تناقضات رئیس جمهور بود. برخی از نظرات کاربران الف در این زمینه خواندنی است:

*من اگر 8 سال پیش رئیس جمهور می شدم به تدریج فروش نفت را کاهش داده و امورات مملکت را با چرخش منابع داخلی و صادرات مشتقات نفتی اداره می کردم و هیچ واسطه ای را هم برای پول و ارز قرار نداده و در صورت تحریم بانکی با طلا معامله می کردم و در برجام هم یک کاغذ که شرایط کامل ما باشد جلو آنها پرت کرده و می گفتم یا این یا هیچ.

*ای مردم خودمونیم واسه خودمون سدمشکلات میشیم.اتحادنداریم.هرچی گرون میکنندبیشترمیخریم فکراینده نیستیم.وهرکدوم به فکرخودمونیم.دولت هم برامون موش دوونی میکنه.

*امریکا ضربات سنگینی به اکثریت ملت زده وفقط عده ای خاص ورانتی نه تنها صدمه ای ندیدند بلکه با رانت سرمایه بیشتری کسب کردند

*اگر به موقع به شفاف سازی اقتصاد ، صرفه جویی ، برنامه ریزی برای تولید ، ارتباط با دنیا ، پرهیز از شعار زدگی و ... اقدام کرده بودیم ، اکنون تحریم آمریکا اینهمه فشار وارد نمیکرد که کار بجایی برسد که افرادی در حد رئیس جمهور ضرورت صلح را مطرح نمایند حتی در وضعیت فعلی هم برنامه مشخص و هماهنگی برای مقاومت و برون رفت از این وضعیت و کمک به اقشار ضعیف جامعه نداریم

*معمولا پیروزی مزایایی دارد که موجب شادمانی و غرور است نویسنده محترم بفرمایید این پیروزی ملت چه مزایایی برایشان به ارمغان آورده است البته بجز آنهایی که شمردند مانند گرانی کمر شکن و ناامیدی و ... ؟

*آیا کسی شک دارد که چرا مردم بیش از 25 میلیون به ایشان رای دادند ، رای دادند که با آمریکا به پشتوانه رای خود مذاکره و صلح کامل کند ، هم خودش نتوانست و هم نگذاشتند ، ناراحتی مردم از اینجاست که چرا رای بالای مردم را هدر داد و مذاکره و صلح نکرد

(پاسخ به کامنت بالا)مذاکره با امریکا (برجام) صورت گرفت اما شیطان بزرگ بدعهدی کرد و خباثت خود را نشان داد و ثابت کرد که قابل اعتماد نیست.

*در سطح جهان هیچ کشوری همیشه دوست و هیچ کشوری همیشه دشمن نیست باید بر اساس منافع ملی کشور هر تصمیمی را گرفت. استراتژی یا زنگی زنگ یا رومی روم اشتباه است.

*قطعا دولت فعلی نیز بسیاری از قصورها و تقصیرها را داشته است ولی وقتی پدیده ای مثل گرانی ارز مدام در دولتها تکرار میشود, زمانی که در مقابل اصلاح قانون اساسی و ساختارها مقاومت می‌شود, زمانی که اقتصاد هر روز سیاسی‌تر میشود و از شفافیت دورتر می‌گردد و..., این دیگر فراتر از این دولت و ان دولت و یک ناکارامدی حاکمیتی است.

***

یادداشتی با عنوان «جنجال توییت «ذوالنوری» به روایتی دیگر» از مطالب پربحث الف در هفته گذشته بود. برخی از نظرات مخاطبین الف را می خوانید:

*آنچه که مشخص شد این است که آقای ذوالنور در جایگاهی که قرار گرفته ؛ جایگاهش نیست و مسئول کمیسیون امنیت مجلس اینگونه صحبت کند؟ یا از سر عصبانیت و لج بازی است؛ یا بازی خورده و یا ساده اوح است.مجلسی که خود را انفلابی می داند در مدت 5 ماه دو تذکر صریح و روشن و بدون تفسیر از مقام معظم رهبری گرفت؟ اگر مجلس برمبنای انقالابی گری حرکت می کرد اولا باید حفظ حرمت ها را نگه می داشت که متاسفانه این کار انجام نشده است و در کارهایی که وظیفۀ آن ها نیست دخالت می کنند؟ در حالی که باید قانون گذاری کنند؟

*یک سوال چه اشکال دارد در امور مهم به ارای مردم مراجعه شود و نظر انها را پرسید ایا عقل و خرد مجموع ملت ایران از چند نفر مسئول تصمیم گیر کمتر است که در هیچ موردی به ارای مردم رجوع نمی شود و اصل رفراندوم که در قانون اساسی امده عمدا فراموش می شود

*علیرغم وجود روشهای علمی برای سنجش رای و نظر مردم همه سیاستمدران ما رای و نظر خود را به عنوان رای و نظر مردم مطرح می کنند که در چنین شرایطی بروز این بی اخلاقی ها اجتناب ناپذیر خواهد بود.

*سياست هايي كه در تاريخ اسلام آمده است : سياست هاي مذاكره اي و صلح و آشتي پيامبر اسلام، سياست هاي جنگي پيامبر، سياست ٢٥ سال خانه نشيني امام علي، سياست صلح امام حسن، سياست شهادت طلبي امام حسين، سياست دعايي امام سجاد،سياست فرهنگي و تربيت شاگردان زبده امام صادق، سياست قبول ولايتعهدي مامون از طرف امام رضا سلام الله عليهم اجمعين. نتيجه : نتيجه آن كه هر سياستي تابع مقتضيات و شرايط زمان و مكان خاصي است سياست سيال است ، سنگ خارا نيست تصدقتم

* اگر نظارت و کنترل و بازخواستی در کار بود ، که دولت فخیمه فرصتی برای این همه زرافشانی به پیکر مملکت تو تمام این سالها پیدا نمیکرد. شد یه بار غیر از ماجرای بنی صدر ، یکی یقه دولت رو بچسبه ، بپرسه داری چیکار میکنی ؟ نمونه بارزش تو قضیه گران کردن بنزین و قصه ی صبح جمعه ی روحانی ، کسی چیزی گفت ؟ دولت پاسخگوی کارش شد ؟ حرفا میزنی!

*فرض کنید چنین جملاتی که آقای ذوالنوری خطاب به رییس جمهور گفته رو یکی از سیاسیون به اقای جنتی میگفت چه اتفاقی میافتاد؟

*درست است دولتها به خواست مردم کاری نمی کنند، اما همیشه هم در موارد منفی و هم در موارد مثبت، پای مردم را بمیان می کشند. آقای روحانی چنین کرده است و آقای ذوالنور هم همانگونه رفتار کرده است، در واقع این هردو بنا به دلایلی که خود دارند نظری را اعلام و با چاشنی مردم آنرا تزئین کرده اند. 

*کاش اون روزی که روحانی پشت تریبون لفظ "بی شناسنامه ها" را خطاب کردن به ۱۴ میلیون ایرانی همون هایی که الان جامه ها می درند برای روحانی برای مردم هم جامه می دریدند. این نماینده کم کمش بر اساس منطق روحانی جواب داده.

*حال که مصلحت این است دولت استیضاح نشود لا اقل طرح سوال از رییس جمهور را اجرایی کند و یک مصوبه و قانونی تصویب کنند که بشود دولت ها را پس از سر آمدن مدتشان به خاطر عملکردهای سو و تخلفات و فسادها محاکمه کرد این کمترین کاری است که مجلس باید انجام دهد

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهامی: اگر از بالا پیام برسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما.../ منتخبین مجلس دوازدهم بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند

فرشته صائمی: «از مجلسی با ریاست هاشمی رفسنجانی، بعنوان دست راست امام خمینی، رسیدیم به قالیباف، شاید در آینده به جایی برسیم که بگوییم صد رحمت به قالیباف!» این عبارتی است که محسن رهامی، نماینده ادوارمجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین درباره وضعیت مجلس دوازدهم استفاده می‌کند.

محسن رهامی، چهره سیاسی اصلاح طلب، بر این باور است که تعداد نمایندگان اصولگرای تندرو و بی‌ریشه به اندازه‌ای در مجلس دوازدهم افزایش پیدا کرده، که می‌توان گفت قالیباف، را متعادل در نظر گرفت.

ارزیابی موقعیت قالیباف در مجلس دوازدهم از جمله مواردی بود که این چهره اصلاح‌طلب به آن پرداخت. رهامی بر این باور است که حتی اگر قالیباف در مجلس دوازدهم رئیس شود، از موقعیتی شبیه مجلس یازدهم برخوردار نخواهد بود و برای حفظ ریاست مجبور به پرداخت هزینه خواهد شد.

رهامی این را هم گفت که«در حال حاضر رقابت بر سر این است که اجازه ندهند قالیباف رئیس مجلس شود مگر اینکه از بالا پیام و حمایت جدی شود که بنده چنین احتمالی را می‌دهم. »

این چهره سیاسی اصلاح طلب، با انتقاد از راهیابی افرادی با رأی حداقلی به پارلمان تاکید دارد؛«منتخبین بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند و نه چگونگی رفع مشکلات مردم.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با محسن رهامی، نماینده اصلاح طلب ادوار مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید؛

****

*آقای رهامی! به نظر کارشناسان با این طیف از منتخبین، مجلس دوازدهم فراکسیون اکثریت نخواهد داشت، چند فراکسیونی بودن چه مزایا و معایبی خواهد داشت؟

ارزیابی ترکیب مجلس دوازدهم از نظر زمانی مقداری زود است و باید وقتی نمایندگان مرحله دوم انتخابات وارد مجلس می‌شوند، ارزیابی دقیق‌تری انجام دهیم. به نظر می‌رسد فراکسیون‌ها در مجلس دوازدهم برگرفته از دسته‌بندی‌هایی در جریان اصولگرا خواهد بود یعنی شاهد حضور یک جریان قوی از نیروهای اصلاح‌طلب که بتوانند فراکسیونی تأثیر گذار در مجلس تشکیل بدهد، نخواهیم بود.

حامیان قالیباف و جبهه پایداری میدان‌دار مجلس دوازدهم خواهند بود

در حقیقت به دلیل ردصلاحیت‌های گسترده اصلاح‌طلبان و این که بسیاری هم حاضر به ثبت‌نام در انتخابات مجلس نبودند، دسته‌بندی‌ها در داخل جریان اصولگرا خواهد بود و شاید جریان قالیباف بتواند اکثریت را حفظ کند. جریان پایداری که در مجموع با حامیان قالیباف در طیف اصولگرا قرار می‌گیرند، به دلیل قلع و قمع نیروهای رقیب از طریق نظارت استصوابی، میدان‌دار مجلس دوازدهم خواهند بود و قالیباف هم اگر به ریاست مجلس برسد، فکر می‌کنم آن اکثریتی که در مجلس یازدهم داشت، این بار در مجلس نداشته باشد.

تندروها به تذکرات رهبری بی توجه هستند

مجلس یازدهم با دولت رئیسی همسوتر است، اما در مجلس آینده افرادی هستند که به دلیل مواضع سیاسی و این که بخواهند از دولت امتیاز بگیرند، خود را جلوتر از رهبری می‌دانند و سعی می‌کنند افراطی‌تر عمل کنند، البته این به این معنا نیست که اینها انقلابی‌تر هستند و یا به مبانی شرعی مومن‌تر هستند، بلکه نگاه تندتری دارند و بر همین اساس امکان دارد به تذکرات رهبری هم بعضا توجه نکنند، همان طور که در دولت احمدی‌نژاد این اتفاق افتاد و تندتر از رهبری حرکت می‌کردند.

وقتی وضعیت فرزندان افراد تندرو را مشاهده می‌کنیم متوجه می‌شویم ۹۰ درصد مواضع آنها صوری است

در مجموع جریان‌های سیاسی فعلی افراد ریشه‌دار و اصیل نیستند و چندان سابقه مبارزاتی، که نیروهای اصیل اصولگرا یا اصلاح ‌طلب و خط امامی، در قبل از انقلاب داشتند، را ندارند. بنابراین برای اینکه موقعیت انقلابی و سیاسی بیشتری از خود نشان بدهند ، مواضع افراطی‌تری می گیرند. چنانچه نسبت به غرب و اعطای آزادی‌های فرهنگی ، بسیار تندتر از رهبران اصیل انقلاب شعار می‌دهند اما وقتی وارد زندگی خودشان، فرزندان و روابطشان می‌شویم، متوجه می‌شویم که ۹۰ درصد مواضع آنها صوری و فقط پوزیشن سیاسی است.

در مجلس دوازدهم این پوزیشن تندتر و افراطی تر خواهد بود، به این معنا که جنگ زرگری تند بین خود ایجاد کنند که از این طریق بتوانند امتیازات بیشتری از دولت رئیسی برای انتصاب در وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها و در زمینه مالی برای شرکت‌هایی که پس پرده درست کرده‌اند، بگیرند، بنابراین در پشت پرده دعوای اقتصادی و گرفتن امتیازات مالی و مناصب دولتی خواهد بود اما در ظاهر جبهه‌گیری سیاسی و انقلابی می‌تواند باشد.

دعوا و هیاهوسالاری در مجلس دوازدهم

*یعنی مانند مجلس دوازدهم به مواردی نظیر صیانت، شفافیت و ....

بله، مقداری تندتر. البته در مجلس یازدهم جریان قالیباف و هوادارنش که نسبت به جبهه پایداری که جریان بی‌ریشه‌ای است، تا حدودی اعتدال دارند. در مجموع این جریان تندروی اصولگرا می‌خواهد در مجلس بعدی تندتر عمل کند اما خروجی آن برای کشور آورده خاصی نخواهد داشت، زیرا هیچ برنامه‌ای برای حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و معضلات سیاست خارجی و داخلی، که در بسیاری از مسائل به بن‌بست خورده‌ایم، ندارند.

در حقیقت از پیشانی این مجلس نمی‌توان خواند که طرح مشکل‌گشایی ارائه کنند، بنابراین به نظر می‌رسد در این مجلس دعوا بر سر این است که چه کسی انقلابی‌تر است و تندتر و افراطی تر شعار می دهد، یعنی فردی انقلابی‌تر است که شعارهای تندتری می‌دهد و هیاهو می کند، در واقع هیاهو سالاری حاکم می شود، و این وسط منافع مردم دراولویت صدم مجلس هم نخواهد بود.

به جای مجلس شورای ملی، یک مجلس شواری محفلی داریم

*منظور شما این است که نمایندگان مجلس دوازدهم برای گرفتن امتیاز به دولت نزدیک خواهند شد؟

بله، همانطور که از نظارت مجلس یازدهم به دولت هم هیچ چیزی عاید مردم نشد، کما اینکه در قضیه چای دبش مجلس هیچ اقدامی انجام نداد و تا امروز از طرف مجلس توضیح قانع‌کننده‌ای نشنیدیم که به این قضیه ورود پیدا کرده باشد و به موکلان خود توضیح بدهند.

در واقع نمایندگان این نوع مجالس خودشان را وکیل و منتخب مردم نمی‌دانند، تا خودرا موکلف به پاسخگویی بدانند، بلکه خود را نمایندگان محافل می‌دانند ، به عبارت دیگر ما به جای مجلس شورای ملی، یک مجلس شواری محفلی داریم!

منتخبین مجلس آینده بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند نه چگونگی رفع مشکلات مردم

در حقیقت اینها در اتاق فکر لیست‌هایی تهیه کردند و در وضعیتی که رقیب اصلی و اکثریت مردم غائب بودند، نمایندگانی با حداقل رأی به مجلس رفتند، اینکه چه تعداد از این آراء واقعی است بماند، اما در مجموع با توجه به اینکه تهران ۸ میلیون جمعیت دارد باید حداقل ۴ میلیون در انتخابات شرکت می‌کردند اما این اتفاق نیفتاد، لذا این نمایندگان خودشان را منتخب مردم نمی‌دانند کما اینکه نمایندگان مجلس یازدهم هم خودشان را نماینده مردم نمی‌دانند و از این‌رو وظیفه‌ای هم احساس نمی‌کنند برای نمونه در قضیه چای دبش می‌توانستند وزرا را بخواهد، بحث کنند و ببینند چه بلایی به سر کشور و ملت و بیت‌المال کشور آمده است، بپرسند چه کسی پول داده و این پول کجا رفته است.

بنده فکر می‌کنم این قضیه در مجلس دوازدهم تشدید خواهد شد و منتخبین بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند و نه چگونگی رفع مشکلات مردم. چنانچه تا امروز طرح مشخصی از نمایندگان منتخب برای حل مشکلات مردم ارائه نشده، به این معنی که بگویند در مجلس دوازدهم برای حل مشکل مردم این برنامه را داریم.

در مجلس آینده عرصه برای قالیباف تنگ می شود

*فکر می‌کنید در جریان تقسیم غنائم چهره‌هایی نظیر قالیباف قربانی خواهند شد یا همراهی خواهند کرد یا ...

در مجموع هر چند در مورد مدیریت شهرداری قالیباف مسائلی مطرح بود و حتی شریفی، معاون او تحت پیگرد قضائی قرار گرفت و هیچ وقت قوه قضائیه به صورت جدی در مورد اینکه قالیباف مقصر بود یا خیر، وارد نشد اما از نظر سیاسی بین رقبا و مدعیان، قالیباف که سابقه حضور در جنگ و فرماندهی دارد، موضع معتدل‌تری دارد.

فکر می‌کنم مجلس دوازدهم عرصه را بر افرادی نظیر قالیباف هم تنگ می‌کند تا او را مجبور کنند در هیئت رئیسه یا کمیسیون‌ها امتیاز بیشتری بدهد ، مثلا در حد نائب رئیسی، یا از طریق او امتیازاتی از دولت بگیرند و ساکت شوند وگرنه این چالش جدی را تا پایان مجلس دوازدهم خواهیم داشت.

قالیباف با حمایت جدی از بالا می‌تواند رئیس مجلس شود

*با توجه به فضای شکل گرفته برای انتخاب رئیس مجلس، پیش بینی می کنید قالیباف کماکان بر کرسی ریاست باقی می‌ماند؟

در حال حاضر رقابت بر سر این است که اجازه ندهند قالیباف رئیس مجلس شود مگر اینکه از بالا پیام و حمایت جدی شود که بنده چنین احتمالی را می‌دهم. در حقیقت برای اینکه تنش ها فروکش کند و اینکه تریبون مجلس به دست افرادی نیافتد که هر روز برای کشور تنش جدید و هزینه بیشتری درست کنند، امکان دارد پیامی برسد که قالیباف را به عنوان رئیس مجلس نگه دارند، آن وقت وارد معاملات داخلی بین خودشان می‌شوند نه اینکه با اصلاح‌طلبان و یا جریان معتدل‌تر کنار بیایند.

بنده فکر می‌کنم این رقابت میان اصولگرایان صورت بگیرد، قالیباف بماند و از او امتیاز بگیرند اما چنانچه از بالا پیامی نرسد و به صورت جدی وارد نشوند، آن وقت کاملاً قالیباف را به چالش می‌کشند تا جایی که امکان دارد از ریاست بیافتد و یا با اکثریت ضعیفی و شکننده به ریاست مجلس برسد و آن هم از طریق دادن امتیازات در هیئت رئیسه و کمیسیون‌ها.

از آیت‌الله طالقانی رسیدیم به افرادی مانند کاظم صدیقی!

* مثلا شاید شاهد حضور رسایی و نبویان در هیئت رئیسه مجلس خواهیم بود؟

در هر صورت این افراد مدعی هستند یعنی ما از مجلسی با ریاست هاشمی رفسنجانی، بعنوان دست راست امام خمینی، رسیدیم به قالیباف، شاید در آینده به جایی برسیم که بگوییم صدرحمت به قالیباف! البته در قسمت‌های دیگر هم این روند نزولی را مشاهده می‌کنیم برای مثال اولین خطیب نماز جمعه تهران مرحوم طالقانی با آن سابقه سیاسی بسیار بالا، که از محبوب‌ترین روحانیون جامعه سیاسی بوده، در کنار او آیت‌الله منتظری یکی از فقهای تراز اول کشور بود ما از آن خطیبان نماز جمعه رسیدیم به این افرادی که آدم خجالت می‌کشد در داخل یا خارج از کشور و محافل مسلمان اهل سنت و برخی دوستان نام ببرد و بگوید این خطیب جمعه تهران است چراکه نه تنها مراتب علمی آنها قابل قیاس با طالقانی و منتظری نیست بلکه از حیث آلودگی به مسائل دنیوی، مانند آنچه برای صدیقی پیش آمد، مطرح است، همین قضیه در مورد دولت هم صدق می‌کند ، کما اینکه از بازرگان و رجایی و باهنر رسیدیم به افرادی در دولت ، که نه تنها از نظر سطح علمی و توانایی و مدیریت با آن بزرگان قابل قیاس نیستند، بلکه در حد شاگردان آنها هم لیاقت کار ندارند ، کما اینکه از روی متن و نوشته هم نمی‌توانند مطلبی را ادا کنند!

در مجموع بسیار متأسفم به این شرایط رسیدیم که نتیجه اعمال سیاست‌های حذفی و خالص‌سازی از طریق نظارت استصوابی و امثال آن، و کنار گذاشتن افراد لایق و توانمند ، افرادی مسئول شدند که کوچکترین بحران کشور را نمی‌توانند حل کنند و یومیه بحران‌ها روی هم انباشته می‌شود.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903435

دیگر خبرها

  • رهامی: اگر از بالا پیام برسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما.../ منتخبین مجلس دوازدهم بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند
  • رهامی: اگر از بالا پیام رسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما.../منتخبین مجلس دوازدهم بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند
  • عملکرد قابل قبولی از هیات نظارت مشاهده نشد
  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • ببینید | ۳ تذکر مهم رهبر انقلاب به نمایندگان قبل از شروع مجلس دوازدهم
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • ببینید | تذکر کاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!